Reviews

Lessen creatief schrijven in Bibliotheek Dommeldal vestiging Nuenen

Prikkelend. Brengt de creatieve impulsen naar de oppervlakte – Jaap.


Heel leuk om te doen. Weer nieuwe aspecten van mezelf ontdekt.


Prima.

Herkenning en veel leermomenten.

‘Misschien dat ik ooit leer schrijven.’


Ik vond alle lessen erg leuk. Fijn dat we iedere les iets schreven en onderling feedback gaven.

Online lessen creatief schrijven via Zoom:

Aanvankelijk was mijn interesse in schrijven niet zo groot, maar door de cursus ben ik zelfs een beetje verslaafd geraakt aan het schrijven van verhalen.

Ik vond de cursus interessant en leerzaam. Voor mij een verrijking – Corrie.


Het was voor mij een leuke ervaring om deze cursus te volgen. Ik vond het schrijven leuk om te doen en ook de contacten met de medecursisten vond ik verrijkend. De diversiteit en creativiteit vanuit hetzelfde onderwerp was verrassend – Nel.


Voor mij als nieuweling in het schrijven kreeg ik genoeg informatie hoe iets neer te zetten op papier waardoor ik verbaasd was over mijn eigen verhaal. Heel veel leuker om terug te lezen.


Het doel was een levensverhaal schrijven en gaande de cursus kreeg dit een andere vorm wat heel verfrissend was. Een cursus met diversiteiten aan technieken, verhalen, gedichten, dialogen. Heel fijn – Elke.


De cursus is geschikt voor een eerste kennismaking met het vak schrijven. Telle biedt verschillende schrijfvormen aan en laat inzien hoe je spanning op kunt bouwen in het verhaal. Verder is de uitwisseling met elkaar (het voorlezen van elkaars verhalen) spannend en leuk!